2011. július 24., vasárnap

Nyaralas - Zell am See 1.

Vegre felvirradt a nap, elkezdodott a nyaralas.
Reggel felkeltunk, reggeliztunk aztan befejeztuk a csomagolast, feltettuk a bringakat a kocsi tetejere es valamivel 9 ora utan utnak indultunk. Sajnos nem volt tul jo ido, de utazasra megfelelt. A nyugati orszagreszben mar az eso is elkezdett esni es sajnos onnan kezdve az egesz uton esett. Szerencsere azert normalisan lehetett haladni. Az utolso benzinkuton tankoltunk, ittunk egy kv-t es atleptunk Ausztriaba. Meg sem alltunk a hegyekig. Otthon meg volt 17-18 fok, azonban ahogy egyre bejebb jutottunk a hegyek koze mar csk 8-10 fok volt.
Egy jo darabig autopalyan jottunk, de az utolso 120 km mar a hegyek kozott, egy foutvonalon vezetett. A taj meg igy esoben is nagyon szep. Lattunk raftingolokat is. Egyszer majd talan kiprobaljuk ujra, ha a Bogi nagyobb lesz.
5 ora korul ertunk Zell am See-ba. Itt is esett a valtozatossag kedveert. :)
Negyon szivesen fogadtak bennunket, felcuccoltunk a szobaba. Az iden sajnos nem sikerult apartmant foglalnunk, lekestunk rola. A szoba kicsit kicsi, de baratsagos, harman elferunk. Ugysem tervezunk tul sokat a szobaban lenni. Este lementunk a hegyrol vacsorazni, sajnos nem a legjobb ettermet valasztottuk, de nem volt vele semmi gond. Utana a toparton megneztuk, hogy a kis tutaj megvan e meg, aztan visszajottunk a szallasra.
Jol elfaradtunk mind.
Holnap majd az idojaras fuggvenyeben valasztunk programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése