2010. augusztus 5., csütörtök

A Vadaspark

Kedd, 03.08.2010.
Ma reggel eleg huvos idore ebredtunk, kb 13 C volt csak, de legalabb nem esett. Egy igen finom reggeli utan gyonyorkodtunk az erkelyrol a volgyben es a hegyek kozott vonulo felhokben, majd lent a haz elott volt szerencsenk "meg is erinteni" egyet, ahogy az at hompolygott a domboldalon. :-) Ezutan kirandulni indultunk a Grossglockner labanal levo vadasparkba. Amikor odaertunk, kb 2o perc autozas utan, eleredt az eso. Ugy dontottunk, nem erdekes, bemegyunk igy is. Szerencsere nem esett sokaig, kicsit kitisztult az ido. Nagyot setaltunk a hegyen kialakitott vadasparkban. Lattunk mindenfele allatot, kicsit-nagyot. A Boginak legjobban a boleny tetszett, lenyugozo latvanyt nyujtott ez a hatalmas allat. Szerencsenk volt, mert egy kis bolenyt is lattunk. Setaltunk a szarvasok kozott, persze nem jottek kozel hozzank. Lattunk farkast, hiuzt, medvet es meg sok mas allatot. Nagyon szep helyen van. A szemkozti hegyoldalban vizesest lattunk.
Innen ugy hataroztunk, hogy bemegyunk Zell am See-be es korbetekerjuk a tavat. Elotte a foteren ettunk egy " Topfenstrudel mit vanillen sose"-t es ittunk egy kv-t is. Ezutan elindultunk a to koruli utra. Nagyon szepen ki van epitve errefele a bringaut.

Talaltunk egy szuper jatszoteret a hazak kozott es itt le is ragadtunk egy jo fel orara. Maszokaztunk, hintaztunk, bohockodtunk.
Innen tovabbindultunk, hogy vegyunk egy bakancsot nekem, mert sajnos az esos idot nem birja a cipom :(
Nem jutottunk messzire, amikor ismet elkezdett esni. Egy darabig meg tekertunk, aztan egy aluljaroban megalltunk, amikor jobban rakezdett az eso. Vartunk, de hiaba, csak nem akart elallni az eso. Abban maradtunk, hogy en visszamegyek a kocsiert es a csajok pedig eltekernek az InterSport-ig, amirol kiderult, hogy Hervis. Mire visszaertem a kocsihoz jol atazott a gatyam, a Bogi es az anya pedig egy buszmegalloban vartak ram. Szerencsere nem kellett sokaig varniuk, hamar odaertem. Ha mar eddig eljottunk, megneztuk a boltot, amirol kiderul, hogy Hervis :). Sajnos nem talaltunk cipot. Ahogy mentunk visszafele talaltunk egy masik igeretes helyet, ahol vegul a Bogi kapott egy cipot, en meg remenykedhetek, hogy a modell amit kineztem holnap erkezik a meretemben. Megalltunk a belvarosban is egy sportboltnal, de az mar zarva volt, igy visszajottunk a hazhoz. Gyorsan foztunk tesztat es megvacsoraztunk, jol kifaradtunk mind. A Bogi a mese utan 1 perc alatt elaludt….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése