2010. szeptember 1., szerda

Elso nap az iskolaban















Szeptember 1., a Bogi elso napja az iskolaban. Hat, ez a nap is eljott! Olyan gyorsan repul az ido es ime 7 eves lett... Izgatott volt mar reggel, nagyon varta, hogy vegre mehessen suliba.


Ez mind az, amit elso nap vinnunk kell a sulikezdeshez. Hat nem keves :)
Tankonyvek, fuzetek, rajzos cuccok, torna-felszereles es sok minden mas. Szerencsere a konyveket nem kell meg minden nap hazahozni, hazi feladat sincs meg otthonra. Mindent megtanulnak, megcsinalnak az iskolaban.




7:50-re kell beerni minden reggel, akkor van a kapuzaras. Utana csengetni kell, hogy beengedjek a keso kisdiakot. Ezen a heten meg reggel be lehet kiserni a kisiskolasokat a tanteremig, de a jovo hettol mar csak az ajtoig. Nagyon izgalmas nekunk is, nemcsak a gyerekeknek. Delutan 4-kor a tanarnenik kikiserik oket az iskolabol a suli ele, ahol a szulok varhatjak a csemeteket. Akiert nem ernek oda az az etteremben varja mig jonnek erte.
Reggel meg egymas mellet ultek a kis baratnok, de aztan vegyesen lettek ultetve, minden lany melle egy fiu. Szerencsere egy asztalnal ulhetnek a kis baratnok, csak nem egymas mellett, hanem szemben. 
A Boginak nagyon tetszett ma minden. Elvezte amit csinalnak, persze ma meg nem tanultak. Meseltek magukrol, lerajzoltak a csaladjukat, megneztek az iskolat...Estere tele uj elmenyekkel, de jol elfaradva jott haza. Igazan ragyogott az arca a sok uj elmenytol. Remelem ez meg jo sokaig igy lesz es tetszeni fog neki a tanulas es sok uj baratot fog szerezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése