2010. szeptember 24., péntek

Bogi szulinapi zsurja

Ma tartottuk a Bogi szulinapi zsurjat. Mar nagyon varta. Meghivta nehany uj osztalytarsat is. Sajnos a Domi nem tudott eljonni, mert megbetegedett.
Mar fel 4-kor elmentunk erte a suliba, elhoztuk az Esztit is. A vendegeket 1/2 5-tol vartuk. Szepen lassan mindenki megerkezett. Az udvaron es a Bogi szobajaban is jatszottak egy kicsit, miutan az utolso kis vendeg is megerkezett, eloszor kincskeresot jatszottunk. Titkosirassal utjelzoket helyeztunk el az udvaron, ezeket eloszor meg kellett keresni, aztan megfejteni. Igy lehetett eljutni a kovetkezo utjelzoig, ami tovabbi utmutatast adott, mig vegul megtalaltak a kincset. A gyerekek nagyon elveztek, lelkesen szaladgaltak, kerestek a kis utjelzoket es megfejtettek a kovetkezo cetli helyet.


 




Ezutan vacsiztunk egy kicsit, melegszendvics volt es sult csirkeszarny. Izlett minden a vendegseregnek.

A kovetkezo program a tapogatos remmese volt. Mikozben a meset olvastuk a gyerekek kezebe kulonbozo dolgokat adtunk,  a mese szerint. A hatso szobat lesotetitettuk es ott jatszottunk. Tapogattak sutotokot (nyirkos fal), fott tesztat (gilisztak), zselet (bekabel) es hamozott szoloszemek (gyerekszemek!).  Ez is bejott, volt nagy sikitozas. Jatszottunk meg mumia keszitest, WC papirba kellett becsomagolni a mumia jelolteket. A WC papir nagyon konnyen szakadt, igy hamar eleg sok papir boritotta a nappalit. Hat azzal dobaloztak egy csomot es "betemettek" egymast.


A dobalozas utan gyorsan osszeszedtuk a papirokat, aztan kovetkezett a torta...


A torta is nagyon izlett a gyerekeknek. A tuzijatek alatt termeszetesen a "Boldog szuletesnap"-ot enekeltek es volt gyerekpezsgo is. A sutizes utan meg egyszer el kellett jatszanunk a remmeset. Ugy latszik, ez nagyon bejott a nekik. A bulinak fel 8 korul lett vege. Bogi szerint ez volt eletenek legjobb szulinapi bulija. Ez igazan jo hir a szervezoknek :-)))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése