2010. szeptember 11., szombat

Bogi 7. szuletesnapja

Ma tartottuk a Bogi 7. szulinapjat. Reggel atadtuk a maradek, meg nem kapott ajandekokat, ruhakat. A fo ajandekot, egy szep par fulbevalot mar iskola kezdesre megkapta. Kicsit kesobb megjott a viragcsokor is, hisz virag nelkul nem nnep az unnep. :-)
Delelott a Bogi kicsit atment a Jaziekhoz, amig mi elmentunk a cukraszdaba a makosguba tortaert. Miutan visszaertunk, elkezdtuk fozni a marhaporkoltet bogracsban. Mivel esett az eso, bevonultunk a ket garazs kozti fedett reszbe, igy a terveknek megfeleloen azert a szabadban keszult az ebed, ha nem is igazi tuzon, hanem gaz langon :-) 
11 korul elkezdtek erkezni a vendegek, eloszor az Agi mama, aztan a Feciek es a Niina szulei, vegul a Gyubaek. Innentol kezdve angolul, magyarul es finnul folyt a tarsalgas, neha igazi babeli hangzavar volt :)
A Bogi megkapta az ajandekait a Feciektol es az Agi mamatol is. Aztan elokerult egy messzirol jott csomag - Attlaek - ami szinten nagy sikert aratott.
Bogin kivul volt egy masik unnepelt is, Feciek kislanya, Friida most toltotte be az 1. evet.
Ebed utan elokerult a szulinapi torta, amit az anya a Bogi kivansagara sutott. A Bogi elfujta a gyertyakat aztan meggyujtottuk a tuzijatekot. Ezutan felvagtuk a tortat.
Friida pici, egy szemelyes csokitortat kapott, amit kezzel el is fogyasztott volna, ha hagyjak :-)
Nagyon bejott Boginak a vendegsereg, Jazival tanc bemutatot is tartottak. A finn vendegek, Agi es Feci tarsasagaban tettek egy setat a kornyeken. Ez leginkabb a gyumolcsfak megismeresevel telt, hisz a messzi eszakon csak a szupermarketbol ismerik eeket, fan teremve nem nagyon latnak almat, kortet, szolot stb. Persze nalunk meg a mindenfele bogyo lenne kulonleges...
Sajnos, az eddigiektol elteroen ezen a szep napon nem volt a megszokott venasszonyok nyara, beszorultunk a hazba. Ennek ellenere a kis unnepelt jol erezte magat es ez a lenyeg :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése