2011. május 8., vasárnap

Bogracsozas

Tegnap delutan erkeztem haza Worms-bol, Nemetorszagbol. Worms egy nagyon oreg varos, Frankfurttol nem messze. Allitolag a legregebbi nemet varos, arrol hires, hogy innen szarmazik a Niebelungen eposz.
A varosbol persze nem sokat lattam :)
Na mindegy, a lenyeg, hogy ugyan 2 ora kesessel, de meg idoben ertem haza. Delutanra ugyanis bogracsozasra hivtuk a szomszedokat es az Ormos csaladot. Nagyon szepen sutott a nap, csak a szel fujt kicsit erosebben, mint kellett volna...
A csajok ebed utan kinn jatszottak az udvaron szembekotosdit. Nagy volt a kacagas :)



Vegulis 4 ora korul tuzet raktunk es elkezdtuk a fozni a paprikas krumplit a bogracsban. Szerencsere Agi mar mindent elokeszitett penteken, igy mar csak fozni kellett. Nem egy bonyolult kaja, de sajnos a vegere kicsit sosabb lett, mint kellett volna. Kicsit megborult az utolso sozasnal a kezem :(.
Mondjuk nagy reklamacio nem lett belole.. Langallot is sutottunk, az elso jo lett, a masodik leegett kicsit... ugy nez ki a ket helyszines fozes es a vendeglatassal egyutt jaro rohangalas kicsit sok.
Vegulis azert jol ereztuk magunkat. Sajnos este fele eleg hideg lett hirtelen, szoval a kisebbek miatt jobbnak lattuk a party befejezeset.



Remeljuk mindenki jol erezte magat... a legkozelebbi meghivasnal kiderul hanyan jonnek el :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése