2011. május 23., hétfő

Kirandulas a Velencei Hegysegben

Szombatra nagy kirándulást terveztünk. Nagyon szép reggelre ébredtünk, minden tökéletes volt egy jó kis bringaturához. 10 óra után indultunk Csala felé, először ki a Nagyszombatin, aztán a földeken át Csalára. Most nem mentünk el a kastélyhoz, ott már voltunk tavaly. Nagyon szép zöld gabonaföldön tekertünk át, le egészen a patak partig, ahol a csajok inkább mezitlab keltek át a patakon... nagyon hideg volt a vize.


Mondjuk a nagy melegben kicsit biztosan hűsitett is. Miután megszaritkoztak nekiindultunk a hegynek. Felmentünk egészen a sárkány eregető helyig, Pákozd fölé. Innen a Bella tó felé vettük az iranyt. Az út mentén már talaltunk olyan helyet, ahol erett a cseresznye, nem hagytuk ki a kostolast. A Bella to mostansag nem tul szep latvany sajnos, pedig nagyon szep helyen van. Kar erte. A Bogi nagyon ugyesen tekerve-tolva, de atjott a hegyen! Nagyon buszkek vagyunk ra.

Pákozdon keresztül továbbtekertünk a Szúnyog szigetre, a Halász csárdába. Sajnos a biciglis út még mindig nincs kész Fehérvár es Sukoró kozott. Nagyon gaz, mar epitik par eve. Ossze vissza fejeznek be reszeket. A Halasz csardaban megebedeltunk. Nagyon jo volt a kaja es a nagy tekeres utan jol esett egy kicsit az uldogeles. Mikozben ebedeltunk egy oriasi zivatar vonult el felettunk. Dorgott az eg, villamlott. Hogy, hogy nem, minket kikerult. Mikor visszafele mentunk, szinte mindenhol vizes volt az ut. Nagyon paras volt a levego es meleg volt, jo nehez volt az ut visszafele. Ezert a Gabo cukraszdaban megalltunk meg egy sutire :)
Eztan tovabbindultunk haza, Kisfalud fele.



Jol elfaradtunk mire hazaertunk. Megyunk maskor is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése