2011. április 26., kedd

Becs felmaraton

Egy bejegyzes kimaradt:
Aprilis 16-an Becsbe utaztunk kettesben, ugyanis masnap kerult sor a becsi felmaratonra (egyeseknek maraton). A verseny reggel 9-kor indult, igy ott akartunk aludni, hogy masnap fitten induljunk.
Bogi a szomszed Noemieknel aludt. Igazabol mar pentek este lelepett, dobott egy puszit, hogy o inkabb a Jazival alszik :-)))
Hat errol ennyit :-)))
Eleg suru volt a program, mert pentek este csajos buli volt, szombat delelott ferfi akt festesen voltam (jajj, naaaagyon nehez volt!!!!) - de a pasi furdoruhat viselt sajnos-szerencsere? :-)))) s mindezek utan indultunk el a sogorekhoz.
Eloszor is felvettuk a rajtszamot, nezegelodtunk a verseny kozpontban. Rengeteg sportruhazatot forgalmazo ceg volt, tobb ezer ember. Elozetes becselesek szt cc 30ezren indultak.

Gabor nagyon jo kis szallodat talalt, kozel a belvaroshoz tok jo aron. Miutan elfoglaltuk a szallast, utnak indultunk. Setaltunk egy nagyot, aztan el akartunk latogatni a Schwimmende Piramide nevu helyre a becsi Bermuda-haromszogben - itt mar a Gabor tobbszor, en egyszer jartam - hires volt a grillezett oldalasarol.. Sajnos egy erotikus bar nyilt a helyen / hmmm... nem egy minosegi csere :-(
Kajat megoldottuk, aztan vissza vanszorogtunk a szallasra, elfaradtunk rendesen. Elegge nehez volt elkepzelnem, hogy en masnap akar 1 km-t s le tudok futni :-)

Verofenyes reggelre ebredtunk, gyors reggeli (aranyaron..., dehat szerencsesebb tortenelmi fejlodesu orszagokban vasarnap ugye minden zarva van) es irany a verseny kozpont, ami a Duna mellett van, a Pratertol nem messze.
Szumma-szummarum: eredmeny: 2:15!!! Nekem nagy dolog, mert igy kb 15 percet javitottam!
Nagyon jo elmeny volt, kellemes ido, szep helyek. Csak az a zene, amit menet kozben nyomtak, jajj-jajj-jajj... Klasszikus brunnyogas. Ez nagyon kellemes egy pihenteto tevekenyseghez, de kerem ez egy futoverseny!!!! Itt porgos, tempos zenek kellettek volna. Jajj.....

Mindenesetre azota is fel vagyok dobva, ha visszaemlekezem ra, foleg a befutora magas terdemelesben
:-)))
Megyek is gyorsan futni, amig el nem kezd esni! :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése