2011. március 14., hétfő

Csokako - szalonnasutes

Meg mindig tart a 4-napos hetvege.... :-) szerencsere. Tegnap kaptunk egy szabad napot, mert a Bogi elment a szomszedekkal a dunaujvarosi furdobe. Nem igazan voltunk oda a gondolatert, de hat hogy is mondtunk volna nem-et... Persze ennek az lett a vege, ahogy az mar szokott tortenni: a csajok kikonyorogtek, hogy ott aludjanak a Noemieknel.  Maskor persze nalunk alszanak - annak jobban orulok - csunya-csunya onzo szulok :-))
Masnap vegre visszakaptuk, majdnem :-), reggel ugyanis "elfelejtett" hazajonni, majdnem del volt mire elokerult. Akkor is csak atoltozni jott haza, hogy kimehessen az udvarra jatszani a Jazival. Mar a delutani programban is megegyeztek :)
Elhivtak a Noemiek szalonnat sutni Csokakore. Felpakoltunk mindent, es irany a var!

Ott voltak a Jazi unokatesoi is - ket fiu - akik az elso tiz perc utan elindultak a var alatti legmeredekebb sziklafal fele, a csajok persze utanuk. Ugy masztak fel, mint a villam - lsd lenti kep. Gabor utanuk ment biztos, ami biztos alapon. Megerintettek a varfalat, aztan irany lefele.




Volt egy kiskutya is a tarsasagban, csajok elvittek nagy buszken setalni.


Persze a szalonnasutes is megvolt, jo sok hagymaval... Aztan jo fust-szaguan, felmentunk mi is a varhoz, persze a hivatalos uton :-) Gyonyoruen felujitottak, szinte vilagitanak az uj falak a hegyoldalban. 


Jol kifaradva ertunk haza fel 6 korul, piheneskent elkezdtuk nezni az utolso DVD-n elerheto Harry Potter filmet. 8 utan par perccel a Bogi menetrendszeruen elaludt. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése