2010. július 26., hétfő

Hetvegen Szajolban voltunk, meglatogattuk a Nettit, Attilat es fiukat, Szabolcsot es Kevint. Szombaton reggel indultunk es kb 2 ora az ut, hogy megerkezzunk ide:
Nagyon szep ido volt, szinte amint megerkeztunk elmentunk mind uszni a Tiszaba. A viz nagyon jo volt, se nem hideg, se nem meleg. Ugyan a gyerekeknek egy kicsit mely volt, de legalabb gyakoroltak az uszast : ) A Szabi es a Kevin karuszoval, a Bogi nehany tempot egyedul, de leginkabb a gumicsonakban.
Uszas utan jott a megerdemelt ebed, bogracsban fott bableves! Nagyon finom volt, a Bogi meg masnap is emlegette.
Delutan beszelgettunk egy csomot, a gyerekek jatszottak egyutt. Aztan lementuk veluk egy kicsit pecazni. A Szabolcs gyakorlatilag ahanyszor bedobta a csalit fogott valamit. Jo sporthorgaszhoz melton, vissza is dobtuk azonnal.
Este ismet bogracsban fott a vacsora, porkolt. Mivel jol kifaradtunk a friss levegon : ), nagyon jol esett.
Vacsora utan a gyerekek nem birtak ellenallni a tuz vonzasanak : ) hiaba mondtuk, a nagy igazsagot, hogy aki a tuzzel jatszik az ejszaka bepisil :)
Nagyon elveztek, de persze ahogy az lenni szokott egy ido utan csak abba kellett hagyni. Az elalvassal senkinek sem volt gondja.
Sajnos ejszaka megerkezett a hidegfront, esovel - szellel es vasarnap reggel mar ki sem tudtuk dugni az orrunk a hazbol. Attila azert elment uszni egyett, de amikor kijott a vizbol, nem volt teljesen oszinte a mosolya :) kicsit libaborozott...
A gyerekek videoztak egy kicsit, aztan jatszottak, kergetoztek. 11 fele elindultunk haza, hogy tudjunk keszulodni a horvatorszagi utazasra. A Bogi olyan faradt volt, hogy vegigaludta a 2 oras utat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése